.
Tine Embrechts
woensdag 22 februari 2023

Tine Embrechts: “Niet gedacht dat dit leuker zou zijn”

Ze is deel van het speurdersteam

Op vrijdagavond zien we Tine Embrechts geregeld in ‘The Masked Singer’ verschijnen als deel van het speurdersteam. Waar ze vorig jaar nog zelf kandidaat was, mag ze nu zelf op zoek gaan naar de BV’s achter het masker.

“Het is misschien gek om te zeggen, maar ik vind het dit jaar nog plezanter. Dat had ik niet verwacht. Vorig jaar was heel leuk en intens, maar ik heb er te weinig van genoten omdat ik zo’n stresskonijn ben. Het was echt wel een maffe film waar ik in zat, met al die geheimdoenerij. Ik had gedacht dat speuren in de verste verte niet kon tippen aan meedoen, maar het is zo plezant en zo moeilijk”, glundert Tine in Dag Allemaal.

Het programma houdt heel wat mensen in de ban en overal wordt er over gepraat. Kom je bij de bakker of in de supermarkt, bij de dokter of bij de tandarts, overal is er wel iemand aan het praten over het programma.

En net zoals Karen Damen gaat ook Tine Embrechts best ver om iemand te ontmaskeren waarvan ze denkt dat hij of zij in een pak zit.

“Ik kwam die persoon tegen en sprak die aan met het figuurtje om zijn of haar reactie te zien. ‘Heb ik jou nu deze week niet gehoord?’ Hadden ze dat bij mij gedaan, ik was knalrood geworden. Bij de ontmaskering bleek dat ik er knal op zat.”