.
Tine Embrechts
woensdag 29 juni 2022

Tine Embrechts: “Er is en groot generatieverschil tussen hen”

Niet eenvoudig om een vakantie te boeken

De zomer, het is altijd weer een beetje genieten. Ook al moeten sommigen de hele zomer lang werken, er is altijd wel een momentje waarop je volledig kan genieten. Wanneer Tine Embrechts op vakantie gaat, kiest ze het liefst voor een actieve vakantie.

“Ik ben altijd heel actief en heb een grote dadendrang. Mijn lief noemt het eerder dwang. Hij ligt graag op z’n gemakje aan het zwembad met een boe, maar ik ben daar veel te gretig voor en wil elk hoekje en kantje van een nieuwe plek verkennen”, lacht Tine in Gazet van Antwerpen.

Het was niet altijd eenvoudig voor Tine en Guga om de geschikte gezinsvakantie te vinden, want tussen de kinderen is er wel een generatieverschil. Maar voor alles vonden ze een oplossing.

“Meestal werd het dan met vrienden een huis met zwembad huren ergen in Frankrijk. Heel gezellig en handig met kleine kinderen, maar voor mij mag het stilaan iets meer zijn. Daarom gaan we dit jaar naar de Amalfikust in Italië.”

Om Tine een vakantiegevoel te geven is de aanwezigheid van water essentieel. “Ik ben geen baantjestrekker, maar wel altijd een waterrat geweest. Met ons gezin gingen we elke zomer windsurfen in Frankrijk en uitstapjes deden we naar het Veerse Meer. Mijn drang naar water wordt enkel groter met ouder worden.”

Download onze app voor iOS of Android