.
Tine Embrechts
zaterdag 6 januari 2024

Tine Embrechts: “Een jaar geleden ging het een beetje moeilijk”

De normale gang van zaken

Hoewel Tine Embrechts en Guga Baul elkaar doodgraag zien, moeten ze ook toegeven dat ze twee tegenpolen zijn van elkaar. En er zijn weleens momentjes waarop ze het allebei eventjes niet meer voelen.

“Op andere momenten is het dan weer net heel leuk om zo verschillend te zijn. Ik denk dat we nu in een heel fijne flow zitten. Een jaar geleden ging het moeilijker. Zo gaat dat”, zegt Tine in De Morgen.

Guga kan dat alleen maar bevestigen. Soms zijn er momenten waarop ze uit elkaar gegroeid lijken te zijn, maar ze weten elkaar wel altijd terug te vinden.

Tine kan er ook echt van genieten wanneer ze haar feliciteren met haar fantastische partner.

“Het is schattig om te zien dat er nu zoveel mensen zeggen: 'Amai, wat een fijne man heb jij! en 'wat een geluk heb jij'. Dat is waar, ik héb geluk met mijn man en ik vind hem heel leuk, maar er is ook een andere kant. Hij is een perfectionist die bij momenten veel kan tobben en die jarenlang serieus geworsteld heeft met een lichaam dat niet naar behoren functioneerde. Dus als ik zeg dat ik hem leuk vind wanneer hij imiteert, is dat omdat hij zich dan goed in zijn vel voelt."