.
News Image

Tina Turner krijgt mooi eerbetoon in ons land

Er is een tributeshow op 20 januari in Brugge.


The Soul Of Tina is een spetterend eerbetoon aan Tina Turner! De Amerikaanse zangeres Tess ‘Dynamite’ Smith, voormalig frontvrouw van The Commodores deelde eerder o.a. reeds het podium met Janet Jackson.

Samen met haar zes topmuzikanten, backing vocals, dansers en een uniek raspende stem, neemt Tess het publiek mee op een glorieuze reis langs de vele muzikale facetten van een fascinerende kunstenaar. Tina Turner is één van de bestverkopende vrouwelijke rockartiesten met meer dan 180 miljoen verkochte platen. Als solo-artieste verkocht ze de meeste concerttickets wereldwijd. In 2000 gaf The Queen of Rock and Roll een afscheidstournee die een massa volk op de been bracht. Elf maal verkocht ze Flanders Expo in Gent uit, terwijl alle tickets van de vier shows in Het Sportpaleis op één uur tijd waren uitverkocht.



De Amerikaanse zangeres Tess 'Dynamite' Smith, geeft samen met haar topmuzikanten een show van 2 uur en 30 minuten in het concertgebouw te Brugge. Tickets voor The Soul of Tina Turner by Tess Dynamite op 20/01/2018 om 20 uur zijn te koop via tinaturnerbrugge.be.


Bio van Tina Turner

Meer Over:

Tina Turner

Bio van The Commodores en Janet Jackson