.
Tina Maerevoet in Thuis
zondag 25 april 2021

Tina Maerevoet geeft les aan jonge Thuis-collega’s: “het zijn allemaal schatten”

“Ik doe deze job dan ook doodgraag.”

Tina Maerevoet speelt niet alleen ‘Paulien’ in Thuis, maar op de set houdt de actrice zich ook bezig met de begeleiding van de kinderacteurs. Momenteel heeft ze vier ‘leerlingen’ onder haar hoede…

“k heb er vier onder mijn hoede: Apollonia Sterckx (Britney), Frits De Ruyter (Robin), Sofia Zaifri (Zihame) en Amber Metdepenningen (Jasmine)”, onthult de kindercoach van Thuis in Dag Allemaal.

“Ik geef bij voorbeeld tips over hun ademhaling en articulatie, maar wijs hen ook op hun tics. En ik leg uit hoe ze zich moeten gedragen als ze niet in beeld komen, of hoe ze moeten kijken bij een close-up of eindreactie”, geeft de actrice een woordje uitleg bij haar rol.

“En natuurlijk kunnen ze met al hun vragen of twijfels bij mij terecht”, voegt Tina Maerevoet eraan toe. En de band met haar jonge collega’s is opperbest.

“Ik vind ’t ongelofelijk hoe snel mijn poulains mijn raad oppikken. Gelukkig vinden ze het allemaal heel tof op de set, dat is al het halve werk. Echt, ze geven mij bergen energie en het zijn stuk voor stuk schatjes!” klinkt het enthousiast bij Tina Maerevoet in Dag Allemaal. “Ik doe deze job dan ook doodgraag.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Tina Maerevoet

Meer Over:

Tina Maerevoet Thuis