.
Danny Timmermans
vrijdag 16 september 2022

‘Thuis’: “Is hij wel echt dood”

Hij denkt van niet

‘Thuis’ stond eventjes helemaal op stelten toen drugsbaron Chris (gespeeld door Danny Timmermans) zijn intrede maakte. Hij zorgde mee voor een ijzingwekkend spannende seizoensfinale, maar moest het met zijn dood bekopen.

Al lijkt niet iedereen ervan overtuigd te zijn dat Chris ook echt dood is. Zowel de personages in de reeks niet, als de trouwe kijkers van het programma.

Fans en personages hebben in elk geval alle redenen om te twijfelen aan zijn dood. Chris zou gevlucht zijn naar Thailand en stuurde van daaruit nog een postkaartje. Nadien bereikte hen het nieuws dat hij daar was overleden. Niks meer en niks minder.

Harry (gespeeld door Stan Van Samang) lijkt het plannetje van Chris door te hebben en het is een kwestie van weken of maanden om te zien of hij ook wel degelijk gelijk heeft.

Voor de fans hoeft de verhaallijn van Chris alvast niet voorbij te zijn. Velen zouden zelfs uitkijken naar zijn terugkomst, schrijft Tv Familie. “Chris is een tweede Jacques en niet zoals die slechterik komt hij ook nog wel terug om orde op zaken te stellen”, schrijft iemand op sociale media.