You are here

Thuis-actrice Daphne Paelinck in financiële problemen

30/03/2020 09:20-

“We gaan moeten vechten…”

Daphne Paelinck was maar wat blij dat haar comeback mocht maken in Thuis, “want er lag een mooie verhaallijn voor me klaar”, vertelt de actrice in Het Laatste Nieuws. Maar doordat de opnames werden stilgelegd zit ze momenteel technisch werkloos thuis. Maar dat is niet alles…

Samen met haar partner Randall Van Duytekom maakt de actrice zich ook zorgen om haar pop-uptheater in Antwerpen dat de deuren moest sluiten. En dat dreigt uit te monden in een financiële catastrofe. ‘Ofwel doen we de boeken dicht, ofwel gaan we vechten om dit financieel te overleven,” onthult Daphne Paelinck in Het Laatste Nieuws. Daphne en Randall kiezen voor die tweede optie, maar gemakkelijk wordt het niet. Als VZW vissen ze immers achter het net voor de steunmaatregelen van de overheid.

Op hun website www.deproefkonijnen.be hebben Daphne Paelinck en Randall Van Duytekom een crowdfunding opgestart. “Ik hoop op de sympathie en gulheid van veel theaterliefhebbers. En dat we de draad snel weer kunnen oppikken,” klinkt het bij de actrice in Het Laatste Nieuws.

Gerelateerde foto's:

Wittekerke

Daphne Paelinck - Vilvoorde - 01/08/2020

Bij Medialaan

Daphne Paelinck - Vilvoorde - 05/01/2019