.
Daphne Paelinck
donderdag 6 april 2023

Daphne Paelinck: “We moesten alle rush laten varen”

Ze moest een klik maken

De tweede zwangerschap van Daphne Paelinck verliep niet zoals het had moeten verlopen. Het grootste deel van haar zwangerschap bracht ze door in het ziekenhuis en haar dochtertje Mae werd ook nog eens twee maand te vroeg geboren.

Daphne zat niet op een roze wolk kort na de geboorte en ze heeft een jaar tijd nodig gehad om alle gebeurtenissen van het voorbije jaar een plaats te geven.

De klik naar een gelukzalig gevoel kwam er toen ze met haar vriend Randall en hun twee kinderen drie weken met de tent door Europa trokken.

“We sliepen in de natuur en dat buitengevoel deed deugd. We moesten alle rush laten varen en ons tempo aan de kinderen aanpassen. Door dat onthaasten veranderde er iets en vond ik rust”, bekent ze in Tv Familie.

Nu gaat het een pak beter met Daphne en voelt ze zich echt gelukkig met wat ze heeft. Niet alleen op gezinsvlak is haar geluk compleet, ook professioneel loopt het goed. “Ik sta al vijf jaar op de set van ‘Thuis’ en heb het daar nog elke dag naar mijn zin. Ik speel ook mee in theaterstukken van ons eigen theatergezelschap De Proefkonijnen en ik sta ook nog eens in drie stukken bij het EWT in Deurne. Het kan dus niet beter.”