.
Daphne Paelinck en Randall Van Duytekom
maandag 27 maart 2023

Daphne Paelinck: “Hij vroeg me ten huwelijk toen mijn vliezen braken”

Het is eens iets anders

‘Thuis’-actrice Daphne Paelinck is al iets meer dan een jaar verloofd met haar partner Randall Van Duytekom. En hoewel Daphne er naar uit kijkt om te trouwen met de liefde van haar leven, ligt er nog geen datum vast.

“Het is ook zo druk momenteel. Maar alles ligt open. Op een ochtend zullen we wakker worden en beslissen: vandaag leggen we een datum vast en dan trouwen we snel. Maar we hebben geen haast”, lacht Daphne in Tv Familie.

Daphne droomde er als kind al van om ooit te kunnen trouwen. Ze was dan ook erg blij toen ze eindelijk ten huwelijk werd gevraagd door Randall.

“In het verleden heb ik Randall meermaals gezegd dat ik een huwelijk wel zag zitten, maar hij ging er heel lang niet op in. Tot ik voor de geboorte van onze tweede dochter Mae in het ziekenhuis lag. Mijn vliezen waren net gebroken. Toen stelde hij plots wel de vraag.”

Dat lijkt niet bepaald een romantisch moment om iemand ten huwelijk te vragen, maar toch deed hij het. “Het was misschien niet de juiste plaats, maar de boodschap voelde wel juist aan. Door complicaties moest ik het grootste deel van mijn zwangerschap in het ziekenhuis doorbrengen. Mae werd ook nog eens te vroeg geboren. Die periode bracht ons als koppel nog dichter bij elkaar.”

Bio van Daphne Paelinck en Randall Van Duytekom