.
News Image

The Voice-winnares is nieuwe zangeres Hooverphonic

Luka Cruysberghs maakt haar debuut als zangeres bij Hooverphonic.


Na het experimentele lappendeken dat ‘In Wonderland’ was, keert Hooverphonic terug naar de pure essentie. Nieuwe single ‘Romantic’ is een vintage Alex Callier-compositie: grootse uithalen, rijke schakeringen, subtiele franjes, en een meeslepende melodie. Met een herhaald ‘I’m not romantic’ mantra is het nummer tekstueel alvast het omgekeerde van de doorsnee smachtende popsong. Onconventioneel vernuftige lyrics, zowaar. Met de piepjonge ‘The Voice’-winnares Luka Cruysberghs (zelfs de 90’s heeft ze nooit meegemaakt!) haalt Hooverphonic opnieuw vocaal dynamiet in huis. Een hoogst romantisch nummer. Of net niet.




De single 'Romantic' is vandaag, woensdag 18 april, vanaf 16u00 overal verkrijgbaar. Hooverphonic trapt vanavond het eerste concert af in hun nieuwe formatie in de Islington Assembly Hall in Londen. Begin deze zomer, in juni, touren ze door de VS en dichter bij huis kan je hen zien op 14 december in Caserne Fonck, Luik en op 28 december in de Lotto Arena, Antwerpen. De ticketverkoop voor de show in de Lotto Arena start vrijdag 20 april om 10u00




Op 28 december presenteert Hooverphonic zijn nieuwe zangeres met een gloednieuwe live-show in de Antwerpse Lotto Arena. Met de piepjonge Luka Cruysberghs -winnares van The Voice 2017- haalt Hooverphonic opnieuw vocaal dynamiet in huis. Luka heeft de release van 'Mad About You’ niet bewust meegemaakt aangezien ze pas enkele maanden later het levenslicht zag. Maar de manier waarop zij het nummer -samen met coach Alex Callier- in The Voice bracht, doet ons verlangend uitkijken naar haar vocale interpretatie van andere parels uit het Hooverphonic-oeuvre.