.
Luka Cruysberghs
donderdag 6 juni 2024

Luka Cruysberghs: “Ik werd er ineens in gesmeten” 

Ze wist niet welke stijl ze wou brengen 

Toen Luka Cruysberghs Hooverphonic moest verlaten, heeft ze het wel nog geprobeerd als solozangeres. Ze heeft een aantal singles uitgebracht, maar een hit heeft ze nog niet echt gescoord.

“Het is niet gemakkelijk. Ook omdat ik er ineens in gesmeten werd. Ik had niet echt een duidelijk idee welke stijl ik wou brengen, het duurde even voor ik daar mijn draai in vond. Het is niet omdat ik zelf graag elektronische pop hoor, dat mijn stem daar het beste bij past, hé. Het mag orkestraler, met meer échte instrumenten”, zegt Luka in Dag Allemaal.

Luka heeft wel het gevoel dat ze heel hard werkt aan haar muziek en haar carrière, maar ze heeft niet zo vaak het gevoel dat ze vooruit geraakt.

“Dat gevoel heb ik in de tekst van mijn vorige single 'What's Wrong with Me' verwerkt. Maar intussen zijn er wel een paar mooie kansen en nieuwe projecten op mijn pad gekomen. Het begint de goede richting uit te gaan. De aanvragen voor optredens beginnen stilletjesaan beter binnen te komen, vaak akoestisch wel.”

Bio van Luka Cruysberghs

Meer Over:

Luka Cruysberghs