.
News Image

The Voice-kandidate is boos op VTM

Terecht of niet?

"Voor degene die het gemist hebbe Dank u iedereen voor de toffe reacties eveneens als de kritiek wat sowiso altijd welkom is om beter te doen.. En special thx aan de VTM om mij zodanig te late overkome da half belgie nu denkt da kik een arrogante bitch ben da denkt da ze de nieuw britney spears kan worde, den titel da ze mijn filmke gegeve hebbe zegt gng.. kgan er ni van wakker ligge de mense die mij echt kenne wete beter en tv is en blijft tv! knippe en plakke is snel gebeurd.. Toch nogmaals bedankt voor de vele smse & berichtjes! "

Toegegeven, we hebben zelf ook twee keer moeten lezen voor we alles begrepen wat Kim Leyers vannacht op Facebook zette. De deelneemster aan The Voice Van Vlaanderne nam voor de tweede keer deel aan het programma maar had pech: geen enkele coach drukte af voor haar. Kans verkeken dus en de tranen stonden Kim dan ook in de ogen. Een tegenslag voor Kim maar het einde van de wereld is het zeker niet. Feit is dat Kim niet foutloos zong en ook al geeft ze in een andere reactie aan dat het het nummer niet 100% zelf gekozen heeft, het moet goed zijn. We begrijpen natuurlijk dat ze niet blij is met de titel "Kim brengt veel show, maar te weinig emotie" maar dat is ook wat de coaches eigenlijk verwoord hebben.

Ook in de live-shows zingen kandidaten ook niet altijd de liedjes die ze echt willen zingen. Ergens vinden we de reactie van Kim dan ook de reactie van een slechte verliezer en we geven haar dan ook de raad om vol te houden. Kim heeft de looks en kan zingen maar kon ons ook net niet overtuigen. Kim reageerde ook nog met deze boodschap: "Der zijn zoveel dinge da de mense ni wete en die kik omwille dak niks te make wil hebbe me contractbreuk ni kan zegge.. Ze zoude er helemaal anders naar kijk".