.
News Image

The Lynn Sisters werden gesmaakt

Geslaagde valentijnshow in De Roma.
Op zondag 14 februari vond er een show van The Lynn Sisters plaats in Zaal De Roma te Borgerhout.

Omstreeks 15 uur vond het voorgerecht van de show plaats. Matthias Lens moest het publiek al opwarmen met een 40 minuten durend optreden. Na een pauze van goed 20 minuten was het pas echt feest. Het 5-koppige orkest betrad het podium. Toen was het nog donker en af en toe flitste een spot aan. Wanneer het publiek dit opmerkte ging men pas echt uit de bol. Wat volgde was een spetterende show van meer dan 75 minuten. Deze show bevatte sfeervolle nummers, wat sketches tussendoor en ook enkele ballades. Voor die ballades zorgden afzonderlijk Nathalie Meskens en Tine Embrechts. Nu was Matthias Lens een volwaardig lid van het orkest geworden. Laura Lynn zong nog enkele liedjes en bracht tevens nog een paar duetten met haar vriend Matthias Lens.

Helemaal op het einde bedankten The Lynn Sisters ook nog de aanwezige Liliane St. Pierre voor een roos die ze had laten bezorgen aan de dames. Ondertussen was het al 17.30 uur geworden.

Als de agenda het toelaat zullen er zeker meer optredens volgen van dit trio. Blijkbaar komen de aanvragen al vlot binnen.

De typetjes zoals die er vroeger waren laten ze achterwege. Er zouden zelfs al nieuwe pakjes gelanceerd worden voor The Lynn Sisters.