.
News Image

Terug naar de jaren 80 met Nina Butera's nieuwe single 'Jij'

Dti talent moet je in de gaten houden. 


Nina Butera stelt haar nieuwe single voor! 'Jij' is een zomers popnummer dat baadt in het jaren 80-sfeertje. Het sluit perfect aan bij Nina’s muzikale voorkeur en zo wil ze zich ook onderscheiden: Nederlandstalige popmuziek met een internationale sound.



De 14 lentes jonge Nina Butera uit Sint-Pieters-Leeuw kreeg met haar vorige (en tevens haar eerste) single 'Die eerste zoen' onmiddellijk een mooie rotatie op nationale en regionale zenders. Met haar nieuwe single 'Jij' treedt ze in de voetsporen van grote internationale artiesten zoals Bruno Mars en Justin Timberlake, die de muzikale comeback van de jaren 80 reeds inluidden!



Haar producer Christophe Severs werd als kind beïnvloed door artiesten als Madonna, Prince, Gloria Estefan etc. “Die typische klanken van toen zijn mij al die jaren bijgebleven en ik wou er al heel lang iets mee doen. Nu ook de internationale scene dit genre terug heeft opgepikt, zag ik dé kans om mijn synthesizers van weleer van onder het stof te halen voor een revival van de 80's in Vlaanderen en niemand beter om dat mee te doen dan Nina, glundert Christophe. “Het is een toparrangement en een catchy meezinger!”, zegt Nina enthousiast. Na het succes van haar eerste Nederlandstalige single, heeft ze bewezen dat er een plaatsje is voor popmuziek in Vlaanderen en hoopt ze nog een grotere hit te scoren met 'Jij'. Met een dijk van een song zoals deze, kan dat bijna niet anders!


Bio van Nina Butera

Meer Over:

Nina Butera