.
Tinne Oltmans in Lisa
zondag 5 september 2021

Telenovelle Lisa start het nieuwe seizoen met veel spanning en emotie

Daar is Lisa weer...

“Als dit een nachtmerrie is, wil ik nu wakker worden.” Met die hartverscheurende woorden opent het nieuwe seizoen van de telenovelle Lisa op maandag 6 september om 18u15 bij VTM. Het eerste seizoen sloot af met een onverwachte cliffhanger: Katja (Anouck Luyten) dwarsboomde de liefdesverklaring van Lisa (Tinne Oltmans) door in Las Vegas te trouwen met haar droomprins Jonas (Oscar Willems). De aftrap van het nieuwe seizoen belooft dus veel spanning en emotie. Hoe zal Lisa reageren op het nieuws dat haar halfzus en Jonas getrouwd zijn? Trekt ze tegen alle verwachtingen in haar stoute schoenen aan en verklaart ze hem alsnog haar liefde? Of houdt ze zich zoals gewoonlijk op de achtergrond en blijft ze in de schaduw van Katja? Het eerste seizoen was een groot succes bij VTM met meer dan een half miljoen kijkers (519.000) en 38.2% marktaandeel (VVA 18-54, live+uitgesteld).

Ook op andere vragen krijgen de kijkers eindelijk een antwoord. Met 200.000 Amerikaanse dollars op zak beloofde Katja immers om samen met Jonas voorgoed te vertrekken uit Vilvoorde. Hoe zullen Dorine (Hilde Heijnen) en de temperamentvolle Gert (Bert Verbeke) reageren wanneer ze ontdekken dat Katja zich niet aan de deal heeft gehouden?

De kus tussen Pilar (Naomi Janssens) en Lars (Thomas Van Caeneghem) zorgde voor veel spanning in de extra lange slotaflevering van Lisa. Pilars ex-vriend Remco (Arno Moens) betrapte het paar in de Keetal en kookte over van woede. Zal Remco tegen Elke (Femke Verschueren), het lief van Lars, vertellen wat hij gezien heeft? En hoe gaat het nu verder tussen Pilar en Lars?

Lisa, elke weekdag om 18.15 op VTM.