.
News Image

Tegen De Sterren Op naar Sportpaleis

Goed én ook groot nieuws voor de fans van Tegen De Sterren Op!


De helden van het razend populaire vtm-programma (Seizoen 6 schoot vorige week opnieuw spectaculair uit de startblokken) zullen ook in 2016 afzakken naar Antwerpen voor een denderend live-spektakel. Na twee uitverkochte live-edities in de Lotto Arena gaan dit keer de deuren van het Sportpaleis open op zaterdag 7 en zondag 8 mei voor Tegen De Sterren Op Live @ Sportpaleis.

Acteurs Nathalie Meskens, Guga Gaul, Jonas Van Geel, Walter Baele, Clara Cleymans, Tine Embrechts, Ivan Pecnik, Chris Van Espen, Ella Leyers en hun vele alter ego’s geven ook in de grootste en populairste tempel van het land het fijnste van zichzelf. Samen met hun vaste producent DEDSIT tekenen deze top-imitatoren op 7 en 8 mei in hun eigen onnavolgbare stijl opnieuw voor een avondvullende show tsjokvol humor!



Anders dan op tv, kunnen de toeschouwers helemaal live opgaan in een wervelende rollercoaster van hilarische sketches, verrassende imitaties van bekende tv-personages, spitse liedjesparodieën en prettig gestoorde programmapersiflages! Om de fans een onvergetelijke ervaring te kunnen bezorgen, wordt het Sportpaleis speciaal voor de gelegenheid omgebouwd naar een uniek theater. Op een groots podium in een indrukwekkend decor krijg je de Tegen De Sterren Op-cast in een grandioze XXL-uitvoering.

Tegen De Sterren Op Live @ Sportpaleis staat garant voor uren topentertainment van de bovenste plank. Niet op het scherm, maar live, tussen de vele fans! Een unieke kans om mee te feesten met de hele familie, met vrienden en collega's!



Tegen De Sterren Op Live @ Sportpaleis - zaterdag 7 mei om 20.30 uur, zondag 8 mei om 15.00 uur. Kaarten kosten 28, 33, 40 en 50 euro en zijn verkrijgbaar vanaf donderdag 28 januari om 10.00 uur via www.sportpaleis.be en Tele Ticket Service 070/345.345 (max. 0,30 euro/min.) en www.teleticketservice.com. Vanaf 25 personen zijn er speciale groepsvoorwaarden via groepen@sportpaleisgroep.be.

Meest recente foto’s van VTM, Guga Baùl, Nathalie Meskens, Ivan Pecnik, Chris Van Espen, Clara Cleymans, Jonas Van Geel, Walter Baele, Ella Leyers en Tine Embrechts: