.
News Image

Tegen De Sterren Op actueler dan ooit

Tegen De Sterren Op start weldra aan seizoen 7.

Nathalie Meskens, Ella Leyers, Guga Baúl, Jonas Van Geel, Walter Baele, Ivan Pecnik, Clara Cleymans, Chris Van Espen en Tine Embrechts zijn duidelijk klaar voor een nieuw seizoen van Tegen de Sterren Op!

Temptation Island, Over Eten, Nieuwe Buren, De Mol, Reizen Waes, en dat allemaal in één programma, bij VTM dan nog wel? Ja: vanaf woensdag 22 februari brengt Tegen De Sterren Op haar geheel eigen versie.

De bende heeft grootse plannen met dit zevende seizoen. Meer dan ooit zal Tegen De Sterren Op kort op de bal spelen. Niets of niemand is nog veilig. Wie maandag in de krant staat of op tv komt, kan maar beter beseffen dat hij of zij twee dagen later zomaar eens in Tegen De Sterren Op zou kunnen zitten.

Naast dit actuagegeven en de grote hoeveelheid nieuwe personages, nemen de acteurs hun intrek in een nieuw decor en duiken ze op in enkele verrassende rubrieken. De ‘echte’ BV’s komen dit seizoen oog in oog te staan met hun imitatie, in een confronterende tête-à-tête. En ook muzikaal zullen een aantal artiesten niet weten wat ze meemaken.

Daarbovenop komt elke week een Bekende Vlaming zijn geheel eigen kijk geven op wat er allemaal in zijn of haar wereld gebeurt. En er zullen zelfs enkele nieuwe, verrassende gezichten opduiken die de kans krijgen om te laten zien welke imitaties ze in hun mars hebben.

Het zevende en vernieuwde seizoen van Tegen De Sterren Op wordt er dus eentje zoals nooit tevoren! Vanaf 22 februari, elke woensdag om 20.35 bij VTM.

Meest recente foto’s van Nathalie Meskens, Ella Leyers, Guga Baùl, Jonas Van Geel, Walter Baele, Ivan Pecnik, Clara Cleymans, Chris Van Espen en Tine Embrechts: