.
News Image

Swoop kijkt uit naar mooie novembermaand

Als voorsmaakje werd de nieuwe single gelanceerd.


Swoop heeft met Laat de wind maar waaien een nieuwe single gelanceerd, in de gekende stijl zoals we dat van hen kennen. Deze single is als stream en download beschikbaar via o.a. iTunes en Spotify.



De single is een leuk voorsmaakje voor wat er in november staat te gebeuren. Zo wordt er op woensdag 13 november het nieuwe Swoop-album 'Bal Masqué' voorgesteld in Feestwinkel Oudenaarde (Berchemweg 29), één van hun trouwe partners. Iedereen kan erbij zijn, bij deze exclusieve aangelegenheid. Om 13.30u open de deuren. Een half uurtje later start de exclusieve voorstelling van het nieuwe album 'Bal Masqué'. Vanaf 14.30u krijg je de gelegenheid om met zanger Filip D'Haeze en de vier Swoop-girls (Eva De Waelle, Aurélie Van Wettere, Yenna De Merlier en Joyce Bergmans) op de foto te gaan.



Uiteraard is er dan nog het feestje, waarbij de partyband 18 kaarsjes mag uitblazen. Op zaterdag 16 november om 20 uur is er dus het feestje Bal Masqué met een groots opgezette Swoop-show met alles erop en eraan. Het wordt ongetwijfeld een avond sfeer en ambiance in Salons Mantovani, Doorn 1 te 9700 Oudenaarde. Tickets reserveren kan nog steeds via swoop.nu.



(Nico Vanaken)