.
News Image

Studio 54 Sportpaleis strikt Sister Sledge en Natalia

Natalia en Sister Sledge dit jaar op Studio 54 @ Sportpaleis.

Haal je meest glamoureuze outfit maar uit de kast, want op zaterdag 11 oktober wordt het Antwerpse Sportpaleis omgetoverd tot een luxueus discopaleis voor de 13de editie van Studio 54. Confetti, gigantische discoballen, champagne showers, glitter & glamour en heel veel pluimen, alles is er om er een super-de-luxe knalparty van te maken. Studio 54 gaat terug in de tijd en brengt een ode aan disco en aan de legendarische New Yorkse nachtclub waar eind jaren '70 de grootsten der aarden de bloemetjes buiten zetten. Studio 54 pakt dit jaar uit met grote namen. Niemand minder dan de legendarische zussen van Sister Sledge , de Belgische partyband Cookies & Cream en onze eigen diva Natalia geven een spetterend optreden. Dimitri Vantomme zorgt voor de presentatie.

Vorig jaar waaide er een frisse wind door de organisatie van Studio 54. Meer dan 12.000 bezoekers genoten toen van een spetterende avond vol glitter en glamour. Voor de 13de wordt alles nog grootser aangepakt. Nog meer confetti, glitter, champagne en spetterende optredens van grote namen als Sister Sledge en Natalia, afgelopen zaterdag nog uitgeroepen tot de Beste Zangeres.

De vier zussen van Sister Sledge, ontdekt door Nile Rodgers van Chic, scoorden in de jaren '70 monsterhits met o.a. 'Lost In Music', 'We Are Family', 'He's The Greatest Dancer' en krijgen het publiek gegarandeerd aan het dansen. Ook de Kempense popdiva Natalia zet het Sportpaleis in vuur en vlam met oude én nieuwe hits. DJ van dienst is een ganse nacht lang Dj Ward. Hij kent als geen ander de hippe discotracks van vroeger en nu.

Studio 54 is een ode aan de gelijknamige New Yorkse nachtclub die eind jaren '70 de grootste sterren aller tijden over de vloer kreeg. Andy Warhol, Michael Jackson, Grace Jones stonden er geregeld op de dansvloer, en op het podium gaven discolegendes Donna Summer en Gloria Gaynor het beste van zichzelf. In de geest van deze meest legendarische en decadente nachtclub ooit wordt het Sportpaleis op 11 oktober omgetoverd tot de grootste disco van het land. De deuren gaan open om 20.00 en het feest gaat door tot 6.00 's morgens.

Praktische informatie
STUDIO 54
SAT. 11.10.2014 – SPORTPALEIS ANTWERP
20.00 – 06.00
DRESSCODE: FASHIONABLE – Glitter & GLAMOUR - DRESSED-UP & NO JEANS !

Bio van Natalia, Sister Sledge, Cookies & Cream, Dj Ward en Dimitri Vantomme