.
News Image

Open Bedrijvendag in Sportpaleis en Lotto Arena

En daar is echt veel te zien.


De Sportpaleis Groep neemt dit jaar deel aan Open Bedrijvendag en zet zondag 4 oktober van 10.00 tot 16.30 uur in Antwerpen de deuren van het Sportpaleis en de Lotto Arena wagenwijd open. De bezoekers krijgen een unieke blik achter de schermen van de grootste evenementenzaal van het land en haar kleinere evenbeeld. Tegelijk ontdekken ze hoe achter de wereld van entertainment, glitter en glamour een goed geöliede machine schuilgaat. Wat komt er kijken bij ticketing en communicatie? Hoe komt een evenement tot stand van load-in tot load-out? Hoe leiden Sportpaleis en Lotto Arena de bezoekersstromen in goede banen? Hoeveel mensen zijn er actief om het publiek een fijne avond te bezorgen? Hoe staat de Sportpaleis Groep in voor de veiligheid van zijn bezoekers? Hoe zorgt men ervoor dat niemand dorst hoeft te lijden? Hoe en waar worden artiesten en VIPS ontvangen? Hoe snel raken de zalen na afloop van een evenement weer schoongemaakt? Hoe is het Sportpaleis, dat in 1933 zijn deuren opende, uitgegroeid tot de Sportpaleis Groep met 7 zalen in 4 steden? Op deze en op nog heel wat meer vragen krijgen de bezoekers komende zondag een antwoord.



Deze Open Bedrijvendag vindt plaats enkele uren nadat Studio 54 in het Sportpaleis zijn deuren sloot en tussen twee Lotto Arena-concerten in van Stan Van Samang. Om het concert van Stan Van Samang later die avond niet in het gedrang te brengen, sluiten Sportpaleis en Lotto Arena hun deuren een halfuur vroeger dan andere bedrijven.



De bezoekers leggen een parcours af van Lotto Arena via Sportpaleis naar Backstage en Hospitality Center. Dit traject is helaas niet geschikt voor minder mobiele bezoekers, rolstoelgebruikers en bezoekers met kinderwagens.



Wie een kijkje wil nemen, komt best met het openbaar vervoer. De tramhalte ‘Sport’ bevindt zich vlak voor de deur. Wie toch met de auto tot aan de zalen wil rijden, kan gebruikmaken van de parkings Vaart en Sport. Vanaf 16 uur moet er betaald worden om te parkeren.