You are here

Studio 100 wil shows in Puurs hervatten

31/05/2020 17:20-

Bedrijf heeft een coronaproof oplossing gevonden.

Als het van Studio 100 afhangt, zullen de shows in het Studio 100 Pop-Up Theater snel weer hervatten. Het bedrijf heeft daarvoor al een hele studie gedaan en wil de 1600 stoeltjes van het theater in Puurs met plexiglas afschermen. Langs beide zijkanten in aan de rugleuning zou plexiglas geplaatst worden waardoor elke bezoeker beschermd zou worden.

Op de sociale media lezen we zowel positieve als negatieve reacties. Enerzijds zijn er mensen die blij zijn dat een bedrijf als Studio 100 een creatieve én veilige manier zoekt om de shows te hervatten, anderzijds zijn er ook mensen die zich afvragen of dit echt wel veilig en handig is. 'Zal het scherm voor mijn neus niet storen?', vraagt iemand zich af. Studio 100 kennende gaan zij voor een goede oplossing, daar twijfelen wij zeker niet aan.

Of Studio 100 groen licht zal krijgen om de shows te hervatten is nog maar de vraag. Op Facebook circuleert een afbeelding, daarop zien we dat er tot 31 augustus evenementen met maximum 50 mensen zouden mogen plaatsvinden. Maar of de nationale Veiligheidsraad die beperking wil aanhouden na de reeks versoepelingen van de afgelopen dagen is nog maar de vraag.