.
News Image

StuBru herdenkt overlijden van Christophe Lambrecht

Vandaag één jaar geleden.


We missen je, Christophe, dat is de titel van het programma dat straks tussen 9 en 12 op Studio Brussel te horen zal zijn. De zender herdenkt Christophe Lambrecht, vandaag dag op dag één jaar geleden overleden. Dat doen zij tijdens 'zijn' ochtendblok en met zijn muziek. Fijne muziek dus...



Christophe Lambrecht overleed op zondag 5 mei 2019. Het nieuws sloeg die avond als een bom in. Amper 48 jaar jong, nog steeds in de fleur van zijn leven. De wereld stond stil, niemand op Studio Brussel kreeg nog één zinnig woord gezegd. Het gemis om Christophe was groot, Vlaanderen rouwde massaal mee met Studio Brussel, met de familie van deze fijne presentator.



Christophe presenteerde het programma 'Music@Work' op Studio Brussel, was ooit één van de presentatoren van 'Music For Life', was bekend voor zijn presentatiewerk bij RTV, maar hij werkte in een ver verleden ook voor VTM. De lokroep van de muziek bracht hem uiteindelijk naar StuBru, waar Christophe Lambrecht een groot deel van zijn leven doorbracht. Straks tussen 9 en 12 is StuBru weer even van Christophe Lambrecht. Zeker weten dat we tussen 9 en 12 muziek van Prince te horen zullen krijgen.


Bio van Christophe Lambrecht