.
Stromae
vrijdag 8 oktober 2021

Stromae op Werchter Boutique 2022

Volgend jaar is er een nieuwe editie!

In 2022 terug na een verplichte pauze: Werchter Boutique. Terug na een nog langere tijd: Stromae. Beiden samenbrengen is dé gouden combinatie. Zondag 19 juni 2022 is dé dag. Werchter Boutique brengt Stromae opnieuw naar het Festivalpark.

Een plaatsje in het gulden boek van Werchter had hij al veroverd. In 2014 sloot Stromae Rock Werchter af met een show die de perfectie benaderde. Visueel state of the art, muzikaal top. Stromae bracht in 2010 zijn eerste album ‘Cheese’ uit. In 2013 volgde de wereldroem dankzij ‘Racine Carrée’. De voorbije jaren zocht Stromae de schijnwerpers slechts sporadisch op. Voor de lancering van één van de collecties van modelabel Mosaert bracht hij de single ‘Défiler’ uit. In 2019 bracht hij met Coldplay ‘Arabesque’ tijdens hun albumvoorstelling in Jordanië. Met zijn broer regisseerde Stromae clips voor Billie Eilish en Dua Lipa. Wat de toekomst brengt? Enkel Stromae zelf die het antwoord op de vraag kent. Wat nu zeker is, is zijn terugkeer naar de grote podia.

Tickets voor Werchter Boutique 2022 met Stromae zijn vanaf woensdag 13 oktober om 10u te koop via ticketmaster.be. Een ticket kost 92 euro (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage) in voorverkoop. Meer Werchter Boutique nieuws volgt binnenkort. Alors On Danse!

Werchter Boutique brengt het beste van de popmuziek naar het Festivalpark. Op de Main Stage schitteren ze, de artiesten die een grote massa in openlucht kunnen begeesteren. Werchter Boutique, dat is zingen, dat is dansen, dat is vooral veel plezier samen. Van ’s middags tot de nacht valt. Geweldige namen zoals Years & Years, Snow Patrol, Marco Borsato, Robbie Williams, Fleetwood Mac en Bruno Mars sierden de voorbije jaren de affiche van het dagfestival. De affiche van Werchter Boutique 2022 wordt komende maanden verder bekendgemaakt.

Tickethouders van Werchter Boutique 2020 tickets worden persoonlijk door Ticketmaster gecontacteerd i.v.m. de ticketregeling. Een groot deel van de tickethouders besliste eerder al hun bestelling om te zetten in krediet. De nog openstaande tickets worden nu omgeboekt naar Werchter Boutique 2022. Wie wenst kan de bestelling omboeken in krediet en dit tot 13 december 2021. Het krediet kan dan vrij besteed worden aan festivals georganiseerd in het Festivalpark in Werchter t.e.m. 31 augustus 2023.

Bio van Stromae

Meer Over:

Stromae