You are here

Straks op vtm: Operatie Renovatie

20/03/2012 13:00-

De vijf duo’s zetten allemaal de eindsprint in want binnen enkele dagen moet hun kamer tot in de puntjes afgewerkt zijn.

Bij Gunter en Gert is het feest want bij hen wordt de keuken geleverd én geplaatst. Helaas is dat buiten Peter en Leentje gerekend. Zij hebben tot laat ’s nachts de egalisé in de living gelegd en die is nog niet droog. Voor de keukenplaatsers zit er maar één ding op: de volgende dag terugkomen. Voor Gunter en Gert betekent dit helaas een streep door de rekening want zij kunnen niet verder. Zal hun keuken nog op tijd geplaatst worden? En zullen ze erin slagen die volledig af te werken voor de familie Deliens terugkeert?

Maar ook bij de andere duo’s loopt het niet van een leien dakje. Stijn staat er in zijn badkamer helemaal alleen voor want als psychiatrisch verpleegkundige moet Evelyn dit weekend werken. In de leefruimte van Peter en Leentje heerst dan weer één grote chaos en dat baart niet alleen henzelf zorgen. Ook de anderen zijn er niet gerust in. Als de living niet klaargeraakt zal de kostprijs om deze ruimte af te werken immers van de eindprijzenpot van 100.000 euro gaan.

In de kinderkamers worden Salvatore en Angelina met plezier van hun werk gehouden want zij krijgen bezoek van hun dochtertje. Voor Angelina is het een hartverwarmend weerzien en opnieuw afscheid nemen valt haar dan ook zwaar… En dat is niet alles want ook bij Roy en zijn zoon Alexander slaat het noodlot toe. Alexander is geveld door oververmoeidheid en ligt bijgevolg in zijn bed.

Krijgen de duo’s hun kamer tijdig klaar? Na tien dagen op hotel keert de familie Deliens terug naar huis, maar wat vinden ze van hun gerenoveerde kamers? Is er rekening gehouden met hun richtlijnen? En zijn alle kamers klaar? Gaat er geld van de eindprijs? En wie gaat aan de haal met de prijs van 3000 euro?

Operatie Renovatie, vanavond omstreeks 21.35 op vtm.

Tags: