.
News Image

Stopt Viktor Verhulst met vlogs?

Viktor Verhulst lacht vaak met zijn vader Gert.


Deze week praat James Cooke in 'Bedgeheimen' met mensen uit de media. Hoe ervaren mensen die voor radio en tv werken deze lockdown? Ieder op zijn eigen manier, zo blijkt. Dinsdagavond was Viktor Verhulst één van de drie gasten in 'Bedgeheimen' in 'Gert Late Night'. Viktor was gelukkig dat hij - weliswaar virtueel - met James Cooke in bed mocht liggen. Het is de eerste persoon met wie ik sinds lange tijd in bed lig, lacht Viktor.



Viktor is sinds de start van de lockdown op vraag van VIER met vlogs begonnen en dat doet hij goed. Ik denk misschien wel dat het stilaan op z'n einde aan het lopen is, maar voorlopig is het nog leuk.

Thuis loopt Viktor Verhulst vaak met zijn camera rond, want er moet uiteraard voldoende materiaal zijn om een vlog te maken. Zijn papa Gert Verhulst is uiteraard vaak in zijn vlogs te zien, Gert is een dankbaar slachtoffer om eens mee te lachen, alleen zie je Gert allesbehalve enthousiast in de vlogs van zoon Viktor. Dat is de Gert die wij thuis hebben, jij kent een heel andere Gert. Jij hebt de enthousiaste Gert op de boot, wij kennen hem als een depressief figuur. Nee, nee. Dat is niet waar, lacht Viktor.

Bio van Viktor Verhulst

Meer Over:

Viktor Verhulst