.
News Image

Steve Tielens scoort in de charts en op tv

Steve Tielens vaakst op tv te zien.


Deze sympathieke volkszanger uit Boom (Antwerpen) valt tegenwoordig niet meer weg te denken uit de Vlaamse showwereld. Pakweg 5 jaar geleden was hij nog eerder een nobele onbekende maar dat veranderde helemaal in 2010 toen hij voor 10.000 mensen in het Antwerpse Sportpaleis werd gekroond tot Polonaisekoning door Frans Bauer en Eddy Wally. Anno 2014 kom je Steve tegen zowat op alle grote schlagerevents die ons landje rijk is, als er ergens wordt gefeest en de polonaise wordt ingezet dan is Steve heel vaak één van de aanstekers ervan.



Eerder deze zomer kwam Steve’s nieuwe album “Mijn Eigen Leven” op de markt. Zijn 3de studio-album doet het deze week erg in de albumlijsten en belandt deze week opnieuw op een mooie 31ste plaats, Steve’s single ‘Ik Heb De Hele Nacht Liggen Dromen Van Jou’ stijgt deze week mooi door naar een 16de plaats in de gloednieuwe Vlaamse Ultratop 50 singlechart. Steve’s ludieke TV-campagne waarin hij persoonlijk zorgt voor de (letterlijk te nemen) kwaliteitscontrole ervan zit daar wellicht voor iets tussen. U kan de spotjes bekijken via onderstaande links, niet te missen!



Extra leuk nieuws voor Steve want zijn mooie videoclip van zijn single ‘Ik Heb De Hele Nacht Liggen Dromen Van Jou’ was de voorbije week de meest gedraaide videoclip op de Vlaamse clipzenders.


Bio van Steve Tielens

Meer Over:

Steve Tielens

Bio van Frans Bauer en Eddy Wally

Meer Over:

Frans Bauer Eddy Wally