.
News Image

Steve Tielens kreeg doodsbedreigingen

Steve kreeg doodsbedreigingen.


Woow, het gaat hard voor Steve Tielens. Afgelopen week was de zanger uit Boom te zien in The Show Must Go On op VIER en laten we zeggen dat de kijker niet meteen een positief gevoel had bij de figuur Steve Tielens. De zanger kreeg heel wat shit naar zijn hoofd geslingerd omdat hij zich niet echt populair maakte bij de kijkers van het nieuwe programma van Peter Boeckx. De kijkers verweten Steve Tielens dat hij zijn rechterhand Monique als zijn slaafje zag en dat hij weinig respect had voor de dame die eigenlijk zijn moeder zou kunnen zijn. En nu is er nog meer nieuws over de zanger uit Boom.



Steve Tielens mocht donderdag tekst en uitleg komen geven voor de Brugse correctionele rechtbank. Aanleiding voor de rechtszaak is een lastercampagne en enkele doodsbedreigingen. Neen, Steve kreeg die niet van kijkers van The Show Must Go on. Zo snel is het gerecht in België nu ook weer niet. Wat was er dan wel aan het hand? In de lente van 2013 kwam het tot een breuk tussen Steve Tielens en Dirk Coryn. Coryn is iemand die al vele jaren evenementen organiseert. Vandaag de dag doet hij dat vooral in Blankenberge. Coryn is een ondernemer en werkt keihard om zijn evenementen tot een succes te brengen.



Maar in 2013 liep het fout. Het kwam tot een breuk tussen Steve Tielens en Dirk Coryn. Aanleiding was een dispuut over het Rupelfestival. De twee gingen niet meteen als vrienden uit elkaar en de zaak escaleerde enkele maanden na de breuk. En dat de emoties hoog oplaaiden werd duidelijk toen Coryn – weliswaar in dronken toestand- op de voice male van Steve Tielens verkondigde dat hij Tielens zou afmaken. En daar bleef het niet bij. Tielens werd negatief afgeschilderd op het internet omdat hij zogezegd dronken op het podium stond te zingen. De zanger liet het daar niet bij en diende klacht in.



De zaak kwam donderdag voor en Tielens werd op de correctionele rechtbank verwacht. Maar de zanger stuurde zijn kat. Tielens had daar een goede reden voor: hij en Coryn hadden de zaak ondertussen netjes uitgepraat en Tielens had de klacht ondertussen laten vallen. Alleen was die boodschap niet tot bij de rechtbank geraakt. De rechter werd dan ook boos toen bleek dat Tielens noch zijn advocaat waren komen opdagen. De rechter vond dat Tielens op z’n minst iets had mogen laten weten. Dat had iedereen veel tijd en werk bespaard. Op 8 december verwacht de rechter de zanger opnieuw.



Steve Tielens zal op z’n minst zijn excuses mogen komen aanbieden maar hij moet vooral komen bevestigen dat hij zich ondertussen verzoend heeft met Coryn. En eigenlijk zou de rechter dat ook zo kunnen besluiten want Steve Tielens staat op de affiche van een De Grote Kerstshow in Blankenberge. Daar staan onder andere De Romeo’s, Paul Severs, Jacky Lafon én Steve Tielens op de affiche. En wie organiseert dat evenement? Jawel, Dirk Coryn. Als Steve Tielens en Dirk Coryn zich ondertussen niet verzoend zouden hebben, dan zou Steve toch niet willen optreden op een evenement van Coryn, niet?

​De twee komen weer goed met elkaar overeen. Tickets voor De Grote Kerstshow kan je reserveren via 050/41 11 00 op www.feesteninblankenberge.be


Bio van Steve Tielens

Meer Over:

Steve Tielens