.
News Image

Steve Tielens heeft een nieuwe single

Het wordt meteen de eerste track van zijn nieuwe album.


Steve Tielens heeft een opvolger van Bij ons in Vlaanderen. Voor dit nummer werkte hij samen met Bart Anneessens Cops, die op regelmatige basis feestjes organiseert waarbij Steve Tielens al eens te gast is.

Het lied En gaan met die banaan kunnen we meer situeren in de Vlaamse dance-stijl en is geen typisch schlagernummer. Het wordt tevens de eerste track uit het nieuwe dubbel-album van Polonaisekoning Steve Tielens dat volgende maand zal verschijnen. Voor de clip kropen Steve en Bart in de rol van geheime agenten, die oog in oog kwamen te staan met twee modellen. Deze video is te bekijken op Youtube en valt onder het label van Vlaamse Sterren.

De single En gaan met die banaan van Steve Tielens feat. B.A. Cops is digitaal beschikbaar via streaming of als download vanaf maandag 18 september.Op zondag 8 oktober is Steve Tielens één van de vele artiesten op het tweedaags Groot Leeuw Festival dat plaatsvindt in zaal Laeckelinde, Lotstraat 6 te Sint-Pieters-Leeuw en wordt georganiseerd door Bart Anneessens Cops. Daar zal dit nieuwe duet live gebracht worden door beide heren. De affiche hiervan verscheen onlangs op deze site.Tekst: Nico Vanaken


Download onze app voor iOS of Android

Bio van Steve Tielens

Meer Over:

Steve Tielens