.
News Image

Stef Vanlee in SOS 112

Hij is een échte arts.


Aanstaande maandag kan je op VTM kijken naar de eerste aflevering van SOS 112. Het programma komt in de plaats van De Buurtpolitie. Eén van de sterren van het programma zal zonder twijfel dokter Ben Orlent worden, gespeeld door Stef Vanlee (43).



MUG-arts Ben Orlent is een geneeskunde-freak die van bijstuderen houdt. Hij is een echte boekenwurm en vindt op vakantie gaan verloren tijd. Hij is niet getrouwd en kinderloos. Als je iets ernstig aan de hand hebt, kom je bij hem terecht.



Stef Vanlee houdt van zeilen, reizen, avontuur en theater. Hij is niet alleen acteur maar redt ook in het echte leven mensenlevens als spoed- en MUG-verpleegkundige in ZNA Jan Palfijn te Merksem. Deze expertise zette hij enkele jaren geleden om in een theatervoorstelling ‘Fractie van een seconde’. De voorstelling toont de gevaren van het dagdagelijkse verkeer en won in 2017 de Vlaamse Verkeersveiligheidsprijs. Ook op tv vertolkte Stef reeds verschillende gastrollen, oa. in ‘Familie’, ‘Spoed’, ‘Professor T’. en ‘Kassablanka’.



SOS 112, vanaf maandag 28 januari om 18.20 uur op VTM.