.
Stan Van Samang in Thuis
dinsdag 29 maart 2022

Stan Van Samang: “ik dacht dat ik alles kwijt was…”

Hij beging een grote vergissing

Iedereen maakt fouten in zijn leven. Ook BV’s. Daar kan Stan Van Samang over meespreken. Enige tijd geleden werd Stan het slachtoffer van een sexting-schandaal dat breed werd uitgesmeerd in de pers. Stan heeft veel spijt van wat er toen allemaal is gebeurd en snapt niet hoe hij in de val is kunnen lopen. Hij en zijn partner Barbara zijn nog altijd samen, maar Stan heeft gevreesd voor het ergste.

“Ik heb gedacht dat ik alles kwijt was. Want in mijn hoofd was het duidelijk: als dit gebeurt, zal mijn vrouw het moeilijk hebben om te blijven. Dan worden ook de kinderen een vraagteken en die carrière zal ook wel gedaan zijn”, vertelt Stan in Het Nieuwsblad.

Maar Stan heeft geluk gehad en hij is er goed vanaf gekomen. Zijn vrouw heeft hem niet in de steek gelaten en de fans zijn hem trouw gebleven. “Ik heb een houvast gevonden. Bij alle mensen die niet afgehaakt hebben en niet het minst bij mijn kinderen en vrouw. Toen ik opbiechtte dat ik zo stom was geweest om naaktfoto’s van mijzelf te sturen naar iemand die ik niet kende, heeft mijn vrouw onmiddellijk gezegd: ‘Het is verschrikkelijk dom, maar dit hoeft niet het einde te betekenen’. Ik denk dat het anders heel moeilijk was geweest.

Download onze app voor iOS of Android