.
News Image

Speciale duo-vertoning Achter De Wolken

Speciale avant-premières Achter De Wolken.


De film Achter De Wolken is gebaseerd op het gelijknamige toneelstuk, geschreven door Michael De Cock. De theatervoorstelling met Chris Lomme en Jo De Meyere ging vijf jaar geleden in première en werd een ongezien succes in Vlaanderen; 140 voorstellingen en bijna 50.000 bezoekers zagen hoe Chris en Jo, na meer dan vijftig jaar, weer verliefd werden op elkaar...



Na het toneelstuk volgt nu dus de film, die het verhaal op een heel andere manier vertelt met tal van nieuwe personages en extra verhaallijnen.



Op zondag 31 januari om 14u30 wordt in onderstaande bioscopen deze nieuwe Vlaamse film geprojecteerd, in combinatie met een speciaal voor de gelegenheid gemaakte reportage ‘van het theaterstuk tot de film’ waarbij het publiek te zien krijgt hoe de film tot stand kwam :

Kinepolis Antwerpen

Kinepolis Brugge

Kinepolis Brussel

Euroscoop Genk *

Kinepolis Gent

Kinepolis Hasselt

Kinepolis Kortrijk

Kinepolis Leuven

Utopolis Lommel **

Utopolis Mechelen ***

Kinepolis Oostende

Cityscoop Roeselare

Siniscoop Sint-Niklaas

* in aanwezigheid van Cecilia Verheyden en Katelijne Verbeke voor de film, om 14u15

** in aanwezigheid van Cecilia Verheyden en Katelijne Verbeke na de film, om 15u45

*** in aanwezigheid van Michael De Cock en Chris Lomme voor de film, om 14u15



Achter De Wolken is het regiedebuut van Cecilia Verheyden. Naast Chris en Jo schitteren eveneens Lucas Van den Eynde, Katelijne Verbeke en Charlotte De Bruyne in de verfilming van het theaterstuk.



Synopsis : Emma en Gerard komen elkaar na meer dan 50 jaar weer tegen. Ooit waren ze geliefden, maar het leven liep anders. Zij trouwde met zijn beste vriend. Vijftig jaar later vinden ze elkaar terug en worden opnieuw verliefd. Kan je aanknopen met wat je vijftig jaar eerder achterliet? Het verhaal van een overweldigende laatste liefde, beleefd met de intensiteit van de eerste.





Achter de Wolken wordt vanaf 10 februari in de bioscopen verdeeld door Kinepolis Film Distribution.