.
Eveline Cannoot
woensdag 30 november 2022

Spannende dagen voor Eveline Cannoot: ‘Ik open een kledingbox’

Zangeres waagt zich aan uniek concept.

Ze zingt al jaren, presenteert bij Ment Tv en verkoopt al een tijdje kledij via haar eigen webshop. Stilzitten is niets voor Eveline Cannoot, zij is een echte onderneemster en donderdag zet zij een volgende stap in haar professionele loopbaan.

“Klopt, donderdag open ik mijn kledingbox. Na 8 jaar webshop waag ik het erop om een eigen winkel te openen met kledij en accessoires. Het gaat hier om een uniek concept aangezien het een gepimpte container is”, reageert Eveline in een gesprek met de Showbizz-Site.

“Ik kies voor een niet al te grote kledingbox, ik wil vooral die gezelligheid die iedereen in een winkel wil ervaren behouden. Donderdag 1 december is er tussen 17 en 21 uur de feestelijke opening, met een hapje en een drankje shoppen. Ideaal voor de vrouwen om aan de voetbalgekte te ontsnappen”, lacht Eveline.

Past donderdagavond niet? Zowel op vrijdag 2, zaterdag 3 als op zondag 4 december kan je tussen 11 en 18 uur terecht aan de Broekkouter 16 in Bambrugge.

Nadien is de kledingbox op maandag tussen 14 en 17 uur én op donderdag tussen 17 en 21 open. Je kan ook een afspraak maken voor een andere dag of tijdstip.

https://www.shopbyeveline.be/

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Eveline Cannoot

Meer Over:

Eveline Cannoot