.
News Image

Soulsister in Het Grootste Café van Vlaanderen

Enige optreden van Soulsister volgend jaar tijdens Het Grootste Café Van Vlaanderen met vele toppers.


Al rijdend op een bierfiets hebben Miguel Wiels en Peter Van de Veire de namen bekend gemaakt van de gastartiesten die langskomen in het Grootste Café Van Vlaanderen. Op zaterdag 14 maart geven cafébazen Wiels en Van de Veire niet alleen van jetje met hun Café Flamand, ze verwelkomen ook spring-in-‘t-veld Niels Destadsbader, latino diva Belle Perez, de immer plezante Romeo’s, de populaire rapper Gers Pardoel, fenomeen en woelwater Paul de Leeuw en exclusief Paul Michiels en Jan Leyers oftewel Soulsister!



De komende maanden focussen Jan Leyers en Paul Michiels zich muzikaal vooral op hun nieuwe solo albums. Jan brengt z’n eerste Nederlandstalige album uit en Paul Michiels brengt over een paar weken zijn crooner cd ‘A singer’s heart’ uit. Soulsister zit in 2015 dus in het vriesvak, behalve op zaterdag 14 maart, want dan staat Soulsister – exclusief – op het podium van Het Grootste Café. Wie graag meezingt met ‘The Way To Your Heart’ of danst op de tonen van ‘Tell Me What It Takes’ moet dus naar Het Grootste Café komen voor Soulsister die alleen maar hun grootste hits spelen.



Tickets en info voor Het Grootste Café kunnen besteld worden via http://www.hetgrootstecafe.be




Bio van Peter Van de Veire en Miguel Wiels

Meest recente foto’s van Niels Destadsbader, Belle Perez, De Romeo's, Gers Pardoel, Soulsister, Paul de Leeuw, Jan Leyers, Paul Michiels en Café Flamand: