.
Sophie in De Kemping
zaterdag 19 juni 2021

Sophie uit De Kemping: ‘De reeks heeft me bijna gekraakt’

"Als het botst, ...."

Enkele weken geleden zagen we in ‘De Kemping’ hoe Sophie haar boeltje pakte en naar huis vertrok na een dispuut met Tijs Vanneste. Sophie gaf eerder al aan dat zij spijt heeft van haar deelname en over de manier waarop zij in het programma werd neergezet. Nochtans heeft Sophie alle afleveringen op voorhand kunnen bekijken en liet zij zelf een fragment knippen.

Sophie noemde Tijs op nationale televisie een ‘rotzak’. “Ik heb Tijs wel gevraagd om het fragment eruit te halen waarin hij mij de levieten leest. Ik vond dat niemand daar zaken mee had. Dat is ook gebeurd. Het gevolg is dat het lijkt of ik plots overreageer, omdat die eerste uithaal is weggeknipt, op mijn verzoek weliswaar”, vertelt Sophie woensdag in Gazet Van Antwerpen. Heel wat mensen schrokken van het gedrag van Sophie. “Een deel van de kijkers vindt dat ik mijn excuses moet aanbieden. Ik zou niet weten waarom”, reageert zij woensdag in de krant. “Ja, ook ik heb fouten gemaakt. Als het botst, dan ben ik soms zoals een mitrailleur en komen mensen oren te kort om te luisteren”, gaat zij verder.

Voor een seizoen 2 van het programma past Sophie. “Neen, een herkansing is niet nodig. De reeks heeft me bijna gekraakt, maar ik ben niet het typetje dat zit te huilen in een hoekje. Ik heb dat blad definitief omgedraaid”, besluit Sophie.

Bio van Tijs Vanneste