.
News Image

Slecht nieuws voor fans Gert Late Night

Het zit er bijna op.


Er is deze keer minder goed nieuws voor de fans van ‘Gert Late Night’. Gert Verhulst en James Cooke starten vandaag aan hun zesde en meteen ook laatste week van het huidige seizoen van hun talkshow. Van maandag tot en met vrijdag komen er weer leuke gasten langs op de Evanna in Antwerpen. Het zal een natte week worden, want de weersvoorspellingen beloven niet veel goeds.



Gert Verhulst en James Cooke hebben al bij al een vrij 'normaal' seizoen van 'Gert Late Night' kunnen maken. De gasten konden weliswaar niet blijven slapen, maar de aanwezigheid van een dagelijkse gast deed het programma verder openbloeien, wat een verschil met het vorige seizoen.

Na dit seizoen van 'Gert Late Night' kan James Cooke verder met de opnames van zijn andere tv-programma's, Gert kan zich weer wat op Studio 100 gaan concentreren. In tegenstelling tot de vorige jaren volgt er nu geen 'Dancing With The Stars'.



Vanaf volgende week maandag is Erik Van Looy er weer met 'De Slimste Mens Ter Wereld' en daarin zullen zowel Gert als James een aantal keer opduiken, als juryleden.