.
News Image

Single voor Jennifer Berton uit 'Belgium's Got Talent'

Vrijdag werd ze nog vergeleken met Michael Lanzo.
Jennifer Berton is amper 22 jaar en nu al geboren voor de muziekindustrie. Afgelopen vrijdag kon je haar bij Belgium's Got Talent op VTM nog bewonderen met een wondermooie versie van 'Ave Maria'. Een eerbetoon aan haar overleden oma van wie ze geen afscheid heeft kunnen nemen. Met 3 keer ja scoorde ze goed. Binnenkort weten we ook of ze de liveshows haalt.

In de uitzending werd ze meteen vergeleken met Michael Lanzo (de vorige winnaar van Belgium's Got Talent). Wat niet aan bod kwam in de uitzending is het feit dat Jennifer eigenlijk al een mooie muzikale carrière heeft. Jennifer staat namelijk regelmatig met eigen muziek en een heleboel covers op de Vlaamse podiums.

Begin april pakte Jennifer ook uit met nieuw materiaal. Met de nieuwe single 'Wat ik ook doe' zingt ze over de liefde van haar leven. Het werd een vrolijk meezingnummer dat momenteel al duchtig gedraaid word door Ment Tv en Familyradio.

Jennifer is zelf al een hele tijd getrouwd met Filip. Haar grote steun en toeverlaat die er ook bij was tijdens Belgium's Got Talent om vanaf de zijlijn te supporteren.

En wij zullen zeker en vast elke week voor haar supporteren.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Jennifer Berton en Michael Lanzo