.
Simonne Peeters
zondag 7 januari 2024

Simonne Peeters: “Je moet veel water bij de wijn doen”

Dat is hun geheim

Simonne Peeters en Walter Van de Velde zullen altijd 2 iconen blijven in de Vlaamse showbizz. Haar kennen we als Ida uit ‘Lili en Marleen’, hem kennen we als Octaaf uit ‘Samson & Gert’.

De twee zijn al eventjes op pensioen en genieten daar ten volle van. Je zou hen gerust actieve senioren kunnen noemen, zoals Primo het zo mooi omschrijft.

“We gaan nog steeds vaak naar concerten enzo. En naar tentoonstellingen, zowel in binnen- als buitenland. We combineren dat vaak met lekker eten. De interesse voor kunst heb ik van mijn vader. Hij ging met mij als kind naar musea. Daarnaast kijken Simonne en ik veel tv. Ik probeer vooral films mee te pikken en ik mis geen enkel duidingsprogramma”, zegt Walter in Primo.

Simonne en Walter zijn 46 jaar getrouwd, dat is een hele prestatie, zeker de dag van vandaag. Maar een geheim voor hun jarenlange relatie hebben de twee niet.

“Wees gewoon jezelf in je relatie. Het betekent ook dat je geregeld water in de wijn moet doen en vooral veel praten. Dan kan je elkaar vinden en vind je het mooiste wat er is: echte liefde.”