.
Silvy De Bie
zaterdag 21 mei 2022

Silvy en Wout van Sylver: “We zullen hard moeten werken”

"We hebben heel wat inkomensverliezen in te halen"

Als je plots je inkomen compleet naar nul ziet gaan door omstandigheden die buiten je eigen wil om liggen, dan weet je dat het moeilijk wordt. Wout Van Dessel en Silvy De Bie – beter bekend als danceduo Sylver – maakten het mee. Ze vertellen in Story over hun twee moeilijke jaren tijdens corona.

Waar ze in een normale periode steevast meerdere optredens per weekend konden afvinken, werd dat het door de coronamaatregelen herleid naar nul. Het duo is dus erg blij dat ze weer voluit kunnen feesten, samen met hun publiek.

Wout vertelt wat er nog allemaal op de planning staat. “Er zijn niet alleen onze uitgestelde jubileumconcerten van '20 jaar Sylver', maar ook nog veel nieuwe shows. Dit is echt een bestcasescenario. Opnieuw een spektakel van anderhalf uur mogen brengen, is een droom.”

Silvy weet dat na twee jaar de verwachtingen groot zijn, zowel bij hun als bij het publiek. “We zullen hard moeten werken, maar dat mag ook. We hebben heel wat inkomensverliezen in te halen. Het was best een moeilijke periode.”

Daarmee doelt ze op de lange periode van inactiviteit en het feit dat ze de afgelopen twee jaar maar drie maanden hebben gewerkt, of liever: mochten werken. “Het duurde te lang en we zijn blij dat we terug zijn”, klinkt het synchroon.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Sylver, Silvy De Bie en Wout Van Dessel