.
Sien Wynants
zondag 20 november 2022

Sien Wynants: “Er werd over me heen gewalst”

Het is niet allemaal even leuk

Een tijdje geleden nam Sien Wynants afscheid van Ketnet na vele jaren trouwe dienst. Daarna ging ze tijdelijk aan de slag als leerkracht en nu keert ze terug naar een job in de media.

Sinds november is Sien aan de slag bij radio Willy, waar ze een programma mag presenteren. Ze deed haar job graag in het onderwijs, maar het had ook zijn nadelen. Net zoals een job in de media ook zijn schaduwkanten heeft.

“In de eerste plaats is er de concurrentiestrijd. In het onderwijs had ik veel minder het gevoel dat mensen op mijn job aasden. Het ergste is dat in de tv-wereld. Daar had ik het gevoel dat er over me heen werd gewalst”, bekent ze in Dag Allemaal.

Maar het onderwijs definitief vaarwel zeggen, dat is nog niet aan de orde voor Sien. Daarvoor doet ze het veel te graag.”

“In januari begin ik aan een opleiding om leerkracht te worden. Dat kan ’s avonds en in het weekend, dus het is te combineren. Ook al blijf ik bij Willy, er zijn altijd scholen die iemand zoeken voor een lesopdracht van vijf of tien uur. Dat zou ik zeker zien zitten.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Sien Wynants

Meer Over:

Sien Wynants