.
Petra Lerutte en Claudia Decaluwe van Sha-Na
zaterdag 15 oktober 2022

Sha-Na: “We hebben toen zelfs gevochten”

Of toch niet?

Als Sha-Na waren ze één van de meest populaire meisjesduo’s in Vlaanderen. Nadien gingen ze elk hun eigen weg en hebben ze nog eventjes contact proberen houden.

“Eerst wel, maar de jongste tien jaar zijn we elk onze weg gegaan. Te veel ruzies, we hebben zelfs gevochten”, lacht Petra in Dag Allemaal.

Al moet Claudia dat laatste toch snel ontkennen. “Als Petra en ik vandaag niet meer door één deur konden, was ik vandaag toch thuisgebleven? Als er al strubbelingen waren, dan was het met onze manager. Ach, ruzie met de manager was de rode draad bij elke bezetting van Sha-Na.”

De ruzies waren bijna te zot voor woorden. Zo moest Petra de groep verlaten omdat ze haar haar had laten knippen.

“Ach, je bent jong en naïef, maar je gaat voor je ding en dan kunnen er spanningen ontstaan. Maar als rijpere vrouw bekijk ik dat nu anders. Ik heb voor iedereen onvoorwaardelijke liefde. Ik vergeef en zij vergeven, ik pik er de mooie momenten uit.”

Met Sha-Na hadden ze een mooie tijd en zo’n eenmalige reünie smaakt naar meer. “Als het voor iets speciaals is, dan zeker! Voor de ‘Foute Party’ of zo mogen ze altijd bellen!”

Bio van Claudia Decaluwé en Petra Lerutte