.
Nora Gharib
zaterdag 18 maart 2023

Serieuze waarschuwing voor Nora Gharib

Zij zal niet vlug opnieuw dezelfde fout maken

De carrière van Nora Gharib loopt als een trein. Na haar deelname aan ‘K3 zoekt K3’ volgden nog rollen in films als ‘Patser’ en ‘Zeppos – Het Mercatorspoor’, presentatieopdrachten voor ‘Merci voor de muziek’ op Eén en ‘Blind Gesprongen’ op VTM, en deelnames aan programma’s als ‘Dancing with the Stars’, ‘Een echte job’ en ‘The Masked Singer’.

In al deze dingen heeft Nora zich volledig gesmeten. Wanneer ze zich ergens voor engageert gaat ze er helemaal voor, zo zit ze nu eenmaal in elkaar. Een houding die haar siert maar die ook veel van haar vraagt, zo laat ze optekenen in Billie.

“Het is al gebeurd dat ik te veel hooi op m’n vork nam. In het begin waren mijn opdrachten goed verdeeld, maar plots begon de bal te rollen en liepen verschillende projecten door elkaar. Ik stond soms op verschillende sets op één dag. Daarnaast ben ik natuurlijk ook mama. En de was en de plas doen zichzelf ook niet. Toen heb ik beseft dat het allemaal wat veel was.”

Al was er een veel ernstigere waarschuwing voor nodig om haar écht tot inkeer te laten komen: “Ik ben in slaap gevallen achter het stuur. Ik had geluk, want ik ben op tijd wakker geschoten. Maar ik was wel volledig in paniek.” Na het voorval moest de presentatrice nog gaan draaien en doen alsof er niets gebeurd was. Geen evidentie, maar het hoort nu eenmaal bij voor televisie werken: je grootste glimlach opzetten terwijl het eigenlijk niet goed gaat.

Het voorval heeft Nora wel doen beseffen dat ze haar leven anders moet aanpakken. Iets wat ze sindsdien ook doet: “Ik voel beter mijn grenzen aan qua vermoeidheid en ik kijk op voorhand hoe zwaar een draaiperiode wordt. Voldoende rust plannen is nu de regel, ik probeer echt om twee dagen per week vrij te nemen.”

Bio van Nora Gharib

Meer Over:

Nora Gharib