.
News Image

Sergio presenteert de ’Halloween’ Erotica beurs in aanwezigheid van Barbara Gandolfi

Met de Erotica, Body & Beauty beurs hebben wij elk jaar weer opnieuw een uitdaging en thema nodig om onze beurzen in het goede daglicht te zetten.

Jaar na jaar slagen we, na hard werken, hier elke keer weer in. Na ons succes van onze Life-style Evenementen in de bouwexpo in Antwerpen, staan we dus nu weer voor de beurs in Mechelen en 2weken later in Hasselt. Onze 10.000m2 grote Erotica,Body & Beauty zal plaats vinden op 26 en 27 oktober 2013.

Ook aan onze Look & Feel van de beurs wordt veel aandacht besteed. De bezoekers worden aangenaam verrast door het gekozen thema en diverse spelletjes waaraan men actief kan deelnemen….Dit jaar is het thema “HALLOWEEN”

Sergio zal op zijn volledige eigenzinnige luchtige manier de shows aan elkaar presenteren en zorgen dat de 20.000 bezoekers geëntertaind zullen worden. Sergio zal gedurende het weekend enkele gelukkigen blij maken met een exclusieve meet and greet met Barbara Gandolfi.

Samen met alle standhouders en artiesten streven we naar een stijlvolle beurs in een exclusief kader die zich onderscheidt van alle andere erotische beurzen.

We hopen, zoals jaarlijks, op een GIGANTISCH succes.

26 oktober van 14u tot 01u + “Halloween”afterparty tot 03u
27 oktober van 13u tot 21u

Bio van Barbara Gandolfi

Meer Over:

Barbara Gandolfi