.
Natalia en Sergio in De Sterkste Handen
donderdag 2 september 2021

Sergio: “Ik heb niet meteen toegehapt”

Verrassende onthulling.

Sergio is terug van weggeweest op televisie en presenteert dit najaar samen met Natalia ‘Sterkste handen’ op VTM. In het programma krijgen we een heel andere Sergio te zien dan wat we van hem gewoon zijn. “Ik ben als mens en als artiest geëvolueerd. Rustiger en volwassener geworden. Als ik terugkijk op de dingen die ik destijds heb gedaan, dan zucht ik wel eens. Het was allemaal zo druk en heftig. Maar ik denk dat ik het nu beter doe. Ik heb veel geleerd in mijn leven”, vertelt Sergio aan Tv Familie.

Sergio leerde om meer balans in te bouwen in zijn leven. Hij wil niet meer geleefd worden zoals vroeger. Hij trad veel op met Touch of Joy en presenteerde heel wat verschillende programma’s. “Ik zei altijd maar ‘ja’ omdat ik niets wilde missen. Maar op den duur…”

De beslissing om ‘Sterkste Handen’ te presenteren samen met Natalia is dus niet meteen genomen. Maar Sergio heeft er een goed oog in en hoopt dat het programma goed zal worden onthaald. “Ik hoop op een tweede seizoen. Maar voor de rest ga ik op tv-vlak toch alles goed bekijken en over denken voor ik weer overal in vlieg. Voetjes op de grond houden en me niet meer te snel gek laten maken. Dat is wat ik ga doen.”