.
Magnus
dinsdag 21 december 2021

Verhuizer Magnus wint De Sterkste Handen

“Wat een kanon ben jij, Magnus!”

Verhuizer Magnus uit Wilrijk toonde zich het sterkst in de meest heavy beroepen van ons land en sleepte zonet de titel van ‘De Sterkste Handen’ binnen. Na een bikkelharde eindstrijd omringd door zijn gezin en alle andere kandidaten, haalde hij het van magazijnier Nancy en ramenwasser Bjorn. Magnus ging naar huis met een gloednieuwe elektrisch aangedreven bestelwagen ter waarde van 66.000 euro.

Magnus: “Hier heb ik weken voor gestreden, mijn werk opzij gezet en mijn gezin en vrienden minder vaak gezien. Ik ben heel erg trots op deze overwinning. Deze beker is voor alle verhuizers van Vlaanderen, wij kunnen alles!”
Magnus legde een heel straf parcours af en moest als enige kandidaat geen enkele keer overwerken. Week na week haalde hij alles uit de kast en veroverde hij als underdog een plekje in de finale. “Ze noemen mij ‘de slang’ omdat ik door de proeven ben ‘geslibberd’ zonder op te vallen”, lacht Magnus. Tijdens de eindproef ging hij erg diep met de winst als resultaat. Natalia is erg onder de indruk: “Wat een kanon ben jij, Magnus!”

Download onze app voor iOS of Android