.
Sercan Sevil
donderdag 20 januari 2022

Sercan uit Big Brother: “Ik zal het nu zelf moeten betalen”

Ze verdient een cadeau

‘Big Brother’ zit erop voor Sercan Sevil. Hij werd de eerste afvaller van de wedstrijd en maakt dus geen kans op de geldprijs, waarvan het bedrag pas bekend wordt op het einde van de wedstrijd. Hij keert terug naar zijn job als magazijnmedewerker bij Nike.

Sercan had nochtans mooie plannen met het prijzengeld mocht hij ‘Big Brother’ hebben gewonnen. “Ik had dat geld eerst en vooral gebruikt om een mooi cadeautje voor mijn moeder te kopen. Zij heeft er als alleenstaande voor gezorgd dat mijn zus en ik nooit iets te kort hadden. En dat cadeautje krijgt ze sowieso, maar ik zal het met plezier zelf betalen”, reageert hij in Tv Familie.

Nu hij terug is van het ‘Big Brother’-huis maakt Sercan ook opnieuw plannen om terug te gaan reizen. Met de rugzak, de wijde wereld in. Al loopt niet elke reis van een leien dakje. “Ik was net op wereldreis vertrokken en na een paar landen aangekomen in Bali. Toen brak de coronacrisis uit. Ik wilde best de coronacrisis op Bali doorbrengen, maar dat kon ik financieel niet betalen. Dus zat er niks anders op dan terug naar huis te keren.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Sercan Sevil

Meer Over:

Sercan Sevil