.
Vera Dijkstra en Sercan Sevil uit Big Brother
maandag 14 november 2022

Sercan bevestigt: ‘Ja, Vera en ik zijn uit elkaar’

Het mocht niet zijn..;

Sercan Sevil uit Big Brother 2021 deed zondag een vragenronde op Instagram en één vraag kwam wel héél vaak voorbij: “Ben jij nog samen met Vera?”.

Sercan en Vera werden enkele maanden geleden een kopppel, maar hun relatie is over en uit. “Ja, wij zijn uit elkaar. Neen, we komen niet meer samen”, bevestigt Sercan. Wat zou er gebeurd zijn?

“We hadden een lange afstandsrelatie, dat vraagt veel moeite en geduld. Ik zit zelf met een druk werkschema waardoor er weinig tijd was voor ontspanning met mijn vriendin”, reageert Sercan.

“Ik miste de kleine dingen binnenin mijn relatie en dat was onmogelijk door de afstand tussen onze woonplaatsen. En op het moment dat we eindelijk veel tijd samen kunnen spenderen, leek het alsof ik die persoon echt pas heb mogen leren kennen en is me duidelijk geworden dat er helemaal geen match is”, gaat Sercan verder.

“Er is zeker iemand die haar kan bieden wat zij verlangt, maar dat zal ik nooit zijn, net zoals zij ook niet die persoon zal zijn voor mij. We zijn véél te verschillend”, besluit Sercan.

Download onze app voor Android of iOS