.
News Image

Selena Ali: ‘Terugkeer Lee moeilijker dan verwacht’

Wat is het probleem?


Een tijdje geleden was er heel wat heisa rond katje Lee, het diertje dat Selena Ali uit Peru had meegebracht. Ondertussen zit Lee al even in Peru in quarantaine, het is de bedoeling dat Lee snel weer naar zijn baasje Selena terug kan keren, maar dat lukt voorlopig niet.



Via Facebook laat Selena Ali weten dat alles goed gaat met Lee. “Hij is in goede handen en krijgt de liefde die hij verdient in Peru. Thuis staat zijn mandje al klaar op hem te wachten, zal heel blij zijn dat hij terug bij mij is”, reageert Selena.

“In het belang van Lee en zijn terugkeer kan ik niet teveel communiceren, maar jullie moeten weten dat we er dagelijks mee bezig om alle papieren deze keer volledig perfect in orde te krijgen.”

Selena wil niets aan het toeval overlaten, zij wil niet de minste problemen tijdens of na de terugkeer van Lee. En toch duikt er een probleem op. “De terugkeer is echter moeilijker dan verwacht, Peru is terug in quarantaine gegaan daardoor zijn er momenteel geen vluchten”, schrijft het baasje van Lee.

Selena hoopt snel goed nieuws te krijgen.


Bio van Selena Ali

Meer Over:

Selena Ali