.
Sean Dhondt
donderdag 25 februari 2021

Sean Dhondt ontkent geruchten: “we zijn nog altijd getrouwd”

"Ik weet waar wij aan toe zijn, en dat is voldoende."

Sean Dhondt moet het thuis alleen zien te redden sinds zijn echtgenote Allison de sinds kerstdagen bij haar familie in Amerika verblijft. Allison vertrok kort na de gelekte naaktfoto’s van Sean verschenen naar Amerika om er Thanksgiving te vieren. Maar ondertussen heeft ze er ook kerstmis, Nieuwsjaar én Valentijn gevierd. Reden tot ongerustheid voor Sean?

De lange afwezigheid van Allison voedde de geruchten dat het koppel afstevende op een echtscheiding, maar daar is volgens Sean Dhondt niets van aan.

“We zijn nog steeds getrouwd, ik weet waar wij aan toe zijn, en dat is voldoende”, vertelt Sean in Het Laatste Nieuws. “Allison kreeg de kans om haar familie in Amerika te gaan bezoeken. Ik vind het jammer dat ze er nu niet is, maar ondertussen hou ik thuis de boel recht en zorg ik voor onze katten.”

Het is dan ook geen eenvoudige periode voor iemand met buitenlandse roots. In Vlaanderen kon Allison weinig doen nu ze als tatoeëerder niet mag werken en snel heen en weer vliegen tussen Vlaanderen en Amerika is ook niet mogelijk omwille van de coronacrisis. Dus wordt Allisons verblijf in Amerika telkens wat verlengd…

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Sean Dhondt

Meer Over:

Sean Dhondt