.
Sean Dhondt
maandag 22 februari 2021

Sean Dhondt bekent: “dat was jammer aan The Voice”

Is dit jullie ook al opgevallen aan The Voice van Vlaanderen?

Sean Dhondt zien we elke vrijdagavond aan het werk in het nieuwe seizoen van The Voice van Vlaanderen. De blind auditions werden reeds eind 2019 opgenomen en dat zorgt voor warme knuffelmomenten die we sinds het uitbreken van de coronacrisis niet meer gezien hebben…

“Klopt. Ik hoor veel mensen met veel verwondering over deze editie van 'The Voice' praten”, vertelt de presentator in Het Laatste Nieuws. “Logisch, want zij zien ook hoe iedereen elkaar vastpakt en dicht bij elkaar in de studio zit. Kijkers zullen zich wel afvragen: mag dat allemaal wel? Ja, dus. De blind auditions werden eind 2019 opgenomen, voor corona dus.”

Sean Dhondt geeft toe dat het hem zelf ook opvalt hoeveel er toen nog kon in vergelijking met nu. “Ik hoop dat 'dat normaal' snel weerkeert en we elkaar als vanouds kunnen begroeten en knuffelen”, zucht Sean in het dagblad.

De opnamen van de blind auditions en knock-outs van The Voice verliepen nog in pre-coronatijden, maar nadien sloop de social distancing de studio en het programma binnen, onthult Sean Dhondt.

Tijdens de battles, die ook al zijn opgenomen, hing er een bizarre sfeer in de studio, omdat er geen publiek aanwezig mocht zijn, vertelt Sean Dhondt in Het Laatste Nieuws. “Jammer, want na een sterke prestatie wil je toch dat er een oorverdovend applaus losbarst? Deze keer konden enkel An Lemmens en ik samen met de coaches en wat crewleden voor handgeklap zorgen.”

Bio van Sean Dhondt