.
Bert Voordeckers
zaterdag 18 mei 2024

Bert Voordeckers: “Ik vond het een beetje te braaf”

De plaat kende geen succes

Kort nadat Bert Voordeckers derde was geworden bij ‘The Voice Van Vlaanderen’ liet hij een maagverkleining uitvoeren. Voor de operatie woog hij zo’n 200 kilo, ondertussen zijn dat er 60 minder.

Koen Wauters bijnaam voor Bert was tijdens ‘The Voice’ al ‘De Smalle’ en Koen werd door Bert ‘De Struise’ genoemd. De twee zijn al die jaren met elkaar in contact gebleven, ook al verdween Bert wat uit de spotlights.

Bert bracht enkele singles uit en ook een cover-cd ‘The Soundtrack Of My Life’. Maar helaas werd dat album geen groot succes. “Keigoeie cd, zeggen veel mensen. Maar een beetje te braaf vind ik zelf”, klinkt het in Dag Allemaal.

Ondanks de geflopte cd geeft Bert niet op en probeert hij het nog als Bettes Soul Experience. Maar toen kwam corona en werd ook dat geen succes.

“Voor die show begonnen veel aanvragen binnen te lopen. Maar dan kwam corona en werden alle optredens geannuleerd. Het is mijn grote droom om die show nu weer op te pikken. Hopelijk is 'Sing Again' een mooie springplank. Ik zing ongelooflijk graag. De mensen begeesteren met mijn muziek, hen kippenvel bezorgen... Dat is toch wat ik liefst van al doe.”